Gin Doors
0

Prezentare

Detalii de scris ….

Portile batante oferta onfortul spatiului de locuit sau de lucru este deosebit de important chiar daca este vorba automatizari de porti culisante  automatizari porti batante , bariere sau chiar de usile de la garaj.

Produse

Kit ATHOS AC A25 230V/ AC A40 230V

Kit automatizare poarta batanta cu lungimea canatului de pana la 2,5m / 4m si  greutatea de pana la 400kg. Kit-ul contine doua motoare,
un set de fotocelule, o unitate de control si doua telecomenzi cu patru canale.
Alimentare 230V. Functionare 230V.
Slowdown la capat de cursa.

Kit KUSTOS ULTRA BT A25 / A40

Kit automatizare poarta  atanta cu lungimea canatului de pana la 2,5/4m si greutatea de pana la 400kg. Kit-ul contine doua motoare, o lampa semnalizare optica, un set de fotocelule, o unitate de control si doua telecomenzi cu patru canale.
Alimentare 230V. Functionare 24V.
Afisaj electronic pe placa, facil pentru
programare, afisare erori si informatii sistem.

Kit PHOBOS BT A25 / A40 24V

Kit automatizare poarta b atanta cu lungimea canatului de pana la 2,5m / 4M si greutatea de pana la 400kg. Kit-ul contine doua motoare,
o lampa semnalizare optica, un set de fotocelule, o unitate de control si doua telecomenzi cu patru canale.
Alimentare 230V. Functionare 24V.

Kit PHOBOS AC A25 / AC A50 230V

Kit automatizare poarta batanta cu lungimea canatului de pana la 2,5m / 5m si  greutatea de pana la 500kg. Kit-ul contine doua motoare, o lampa semnalizare optica, un set de fotocelule, o unitate de control si doua telecomenzi cu patru canale.
Alimentare 230V. Functionare 230V.

Kit VIRGO 24V

Kit automatizare poarta  batanta cu lungimea canatului de pana la 2m si greutatea de pana la 250kg. Kit-ul contine doua motoare, o lampa semnalizare optica, un set de fotocelule, o unitate de control incorporata si doua telecomenzi cu patru canale.
Alimentare 230V. Functionare 24V.
Afisaj electronic pe placa, facil pentru programare, afisare erori si informatii sistem.
Limitatori electromecanici.

Kit IGEEA BT

Automatizare poarta batanta cu lungimea canatului de pana la 2,5 m si greutatea de pana la 250 kg. Kit-ul contine doua  motoare cu brat articulat, unitate de control incorporata, un set fotocelule, o lampa
semnalizare optica si doua telecomenzi cu doua canale. Motorul este creat pentru instalare pe stalpi de dimensiuni mai mari si permite o deschidere a portilor de pana la 125°.

Alimentare 230V. Functionare 24V.
Destinat unui trafic industrial