Compania GIN DOORS CONSTRUCT este infintata in 2018 cu oameni de peste 11 ani de experienta.

GIN DOORS CONSTRUCT este cel mai complet furnizor de usi sectionale industriale de o calitate superioara si o gama larga de produse: usi sectionale vitrate complet, usi pline pietonale incastrate, usi automate full elecrtic safety edge cu senzor care se pune pe garnitura de etansare a usi la partea inferioara pentru o siguranta sporita.

De asemenea, putem asigura intretinerea periodica a sistemelor dumneavoastra, chiar daca au fost instalate de altcineva.

 

Transport Gratuit

La comenzi de peste 150 lei

Garantie

30 de zile retur

Suport Telefonic

În intervalul 09,00 – 18,00

Promotii

Promotii saptamanale

Ușă garaj secțională

Usile de garaj sectionale sunt realizate din panouri de tip sandwich din otel. Ele sunt in general recomandate deoarece economisesc spatiul din interiorul si exteriorul garajului prin deschidere verticala atat manuala cat si electrica.

Automatizare rulou exterior

Rulourile exterioare imbunatatesc atat aspectul proprietatii dumneavoastra, cat si eficienta energetica. Acestea ofera o gama larga de optiuni de design si confort  si mareste in acelas timp  eficienta generala a cladirilor. 

Automatizare poartă batantă

Portile batante oferta onfortul spatiului de locuit sau de lucru este deosebit de important chiar daca este vorba automatizari de porti culisante  automatizari porti batante , bariere sau chiar de usile de la garaj.

Ușă garaj tip rulou

Rulourile exterioare imbunatatesc atat aspectul proprietatii dvs., cat si eficienta energetica. Acestea ofera o gama larga de optiuni de design si confort  si mareste in acelas timp  eficienta generala a cladirilor. Contactati-ne pentru o cotatie gratuita de pret sau pentru orice informatie dorita legata de rulouri. 

Automatizare poartă culisantă

Porțile glisante sunt produse confortabile și fiabile. Au multe avantaje – fiabilitate, manipulare ușoară, durabilitate ridicată, economie de spațiu, funcționalitate. toate acestea justifică pe deplin investiția.  Există multe opțiuni și modele care pot fi folosite pentru a îngrădi curți de diferite dimensiuni

Confortul spatiului de locuit sau de lucru este deosebit de important chiar daca este vorba de porti , bariere sau chiar de usile de la garaj. Sistemele de automatizare sunt create special pentru a va oferi calitate si confort dar in acelas timp si un mod de a usura efortul depus la deschiderea si inchiderea acestora.

Prezentari Video

https://youtu.be/AON3zHN7dN8https://youtu.be/CmSZDEovUb0https://youtu.be/zNsz5CPj9FUhttps://youtu.be/UupNdob7aTghttps://youtu.be/GToKGZjH4bEhttps://youtu.be/30MEX_vIDKIhttps://youtu.be/o2GkSFZyfzE